Naš you tube kanal i privatne poruke omangogle@gmail.com

Popularni postovi

Fulfix, lijek protiv ćelavosti

Pronađena ljekovita biljka koja liječi ćelavost.Ova ljekovita biljka nije se koristila u zapadnjačkoj medicini. U Kini se već stoljećima ekstraktima te sasušene biljke liječe rane, kožne upale i ćelavost. Rekli su mi da se biljka zove He Shou Wu, što znači “lijek za svaku boljku”
Njeno latinsko ime je Fallopia multiflora. Drevni liječnici su je držali tajnom, a to su namjeravali i dalje činiti dok se nisam pojavila ja i počela postavljati pitanja,kaže doktorica A. Chan je Kineskinja rođena u SAD-u koja je diplomirala dermatologiju u školi medicine Sveučilišta u Stanfordu. 
Nakon stjecanja počasne diplome, dr. Chan provela je više od 20 godina radeći kao nadglednik dermatoloških ispitivanja koja su bila usmjerena pronalasku lijeka za brojne kožne boljke koje se smatralo neizlječivima. Jedna od tih boljki bila je i ćelavost - djelomičan ili potpun nedostatak rasta kose.
Ovaj lijek to jest ljekovitu biljku je već neko isprobao i kaže da je volumen kose dobro veći i kosa ima super sjaj.
Tako se navodi da ćelavost nestaje u 98,7 posto ispitanika počela rasti kosa iz tjemena u toku 2 mjeseca.Čak kosa raste prirodna bez sijedih dlaka.Bila bi ovo seznacija ako je sve kako je napisano.
Preparat je u prodaji zove se Fulfix.Ovo je jedina 100% prirodna terapija koja zaustavlja ispadanje kose i u isto vrijeme pomaže zdrav ponovni rast kose. FulFix®također sprječava proces razvijanja sijedih vlasi i pomaže kosi povratiti izvornu boju.
U Hrvatskoj je cijena 285 kuna.

Forum koji će vam pomoći da se odlučite za da ili ne.

tags:Fulfix,ćelavost,ljekovita biljka,