Naš you tube kanal i privatne poruke omangogle@gmail.com

Popularni postovi

Ciste,recept

Ciste rastu svugdje po tijelu i ne mogu se riješiti ako se odstrane jer one se većinom opet vrate.Ljekari nemaju drugo rješenje za ciste ali travari imaju, ljekovite trave će istopiti cistu ili natjerati da pukne pa ako se vrati opet ponoviti terapiju .Ima više različitih čajeva za problem cisti
.Ovdje će biti spomenut jedan koji se pravi o čuvarkuće i meda.
Ovaj recept je svugdje po internetu ali evo ga i ovdje,pravili smo ga dobar je za mnogo toga kao što su hemoroidi ali i ciste.

Uzmite 300 grama čuvarkuće sameljite i procijedite u teglu saspite te ubacite tu 500 grama meda i pomješajte u blenderu ili ručno i ostavite u frižider 5-7 dana da se smjesa dobro izmiješa.Poslije par dana počnite koristiti.
Držati u frižideru i ne preskakati terapiju.Pijte po kašiku dva puta danas nakon terapije odmorite 10 dana i opet druga terapija sve isto.

Uz ovo mogu se stavljati i obloge ricinusovog ulja na mjesto ciste.Ako ovo  ne uspije javite se u info:omangogle@gmail.com.

Tags:med,ciste,hemoroidi,

Nema komentara:

Objavi komentar

Vaš komentar će biti odobren ili ne dodbren nakon provjere vlasnika bloga.Komentari upućeni direktno vlasniku bloga na gmail neće biti objavljeni.