Naš you tube kanal i privatne poruke omangogle@gmail.com

Popularni postovi

Prirodni lijek za kosu

Kosa raste,ne opada,nema peruti,korijen je zdrav.Recept prirodni koji će vas usrećiti kada budete imati zdravu kosu ili kosu koja počinje da raste,da ne opada više niti jedna dlaka,nema peruti,zdrav korijen i tjeme čisto.
Kosa se može urediti kao nova da ako se koristi ovaj, prirodni lijek  u kojem je sve prirodno i zdravo tako da s emože i konzumirati.
U recept ide jedna banana,2 kašike maslinova ulja plus jedna ugrijana,2 kašike meda domaćeg pravog,1 kašika cimeta u prahu,jedno žumance ako ima od domaćeg jajeta još bolje naravno jer sve domaće je bolje od onog sa puno koncentrata i E- dodataka.
Objašnjenje kako se pravi imate na video snimku.

Moj muž je glasnogovornik u ovom videu i njemu je pomoglo da mu je od prve terapije sva kosa  ostala na glavi,znači nije bilo niti ijedne dlake u kadi, dok je ranije toga bilo u izobilju,ma pun slivnik.Kosa je ljepša ,zdrava i lepršava a moglo bi se desiti da počne da raste tamo gdje se ćelavi i još nešto mislim da od ovoga recepta kosa postepeno dobiva svoju boju.Ovaj recept bi mogao biti i protiv ćelavosti,vidjet ćemo.
Pošto se spomenuo ten u videu snimku to je zato što se spominje i kokosovo ulje koje podmlađuje tijelo i kožu čini puno ljepšom.Ako nešto nije jasno možete pitati u komentare ili na mail:mojapunana@gmail.com,sretno.


tags:kosa raste,ne opada,recept,protiv ćelavosti,